SOLUTIONS

VOOR EEN OPTIMALE BEDRIJFSVOERING

CRM

CUSTOMER RELATION MANAGEMENT. Track & follow up leads, abonnees en klanten. Bouw langdurige relaties met deze feature-rijke CRM.

Accounting

ACCOUNTING. Het intuïtieve en interactieve systeem maakt het voor zelfs beginners mogelijk om soepel te begrijpen en te werken met balansen, debet-, krediet-, winst- en verliesrekeningen, kasstromen en meer.

Project

PROJECT MANAGEMENT. Takenlijst, agenda, mijlpaal, privéberichten en discussiefuncties, alles in een enkele zelfstandige plug-in.

HR

HR MANAGEMENT. Human Resources is de basis van uw bedrijf. Goforward biedt een eenvoudige Employee Management oplossing voor je bedrijf. Een gedetailleerd personeelsprofiel kun je zien samen met verlofaanvraag, promotie, verhoging, prestatielogboeken enz. Er zijn ook aankondigingen, e-mailkennisgeving en meer!

Bots

BOTS zijn In de meest eenvoudige vorm een reeks hulpmiddelen die zijn ontworpen om een ​​aantal van de meest tijdrovende verantwoordelijkheden van de moderne marketing- en verkooprollen te stroomlijnen en te vereenvoudigen. Van automatisering van het proces van leadkwalificatie tot het creëren van een hub voor het maken van digitale campagnes, bij automatisering draait het allemaal om het vereenvoudigen van een bedrijfswereld die veel te complex, veel te snel groeit.

Fakturatie

FAKTURATIE. Krijg facturen die klaar zijn voor één druk en klaar voor verkoop. Wijzig betaalfacturen snel. Voeg meerdere accounts toe, voeg documenten toe, download als PDF of stuur een e-mail!

Referral Program

Het REFERRAL PROGRAM stelt je in staat om een ​​eenvoudig maar krachtig verwijzingssysteem op jouw website te creëren. In plaats van geld te geven aan je doorverwijzingen, beloon je ze met coupons die ze kunnen gebruiken om kortingen te krijgen bij het kopen op je website, of zelfs gratis producten, afhankelijk van de couponinstellingen. Je kunt hun vrienden ook belonen door automatisch cartkorting toe te passen zodra ze via een verwijzings-URL op de site terechtkomen.

Appointment and Event Booking

De APPOINTMENT EN EVENT BOOKING Plugin is een eenvoudige maar krachtige geautomatiseerde boekingsspecialist, die 24/7 werkt om ervoor te zorgen dat uw klanten afspraken of evenementen kunnen boeken en online kunnen betalen, zelfs terwijl u slaapt!

Cloud

CLOUD HOSTING. Hostingpakketten met gratis e-mail, SSL en domeinnamen in één pakket. Betrouwbare infrastructuur, aangepast aan jouw behoeften.

Email

ENTERPRISE-CLASS EMAIL. Goforward cloud mail for Business maakt e-mail, agenda’s, contactpersonen en taakbeheer eenvoudig en betaalbaar. Met cloud mail heb je altijd en overal directe toegang tot jouw communicatie, op elk apparaat – zonder ingewikkeldheid of dure overheadkosten.

RPA

ROBOTIC PROCESS AUTOMATION. RPA houdt in dat technologie wordt toegepast om jouw handmatige bedrijfs processen te automatiseren om zo de productiviteit, efficiëntie en kwaliteit te verhogen.

Custom

CUSTOM DEVELOPMENT, AUTOMATION & INTEGRATION. Soms vraagt je bedrijf iets anders dan wat wordt geleverd met “out-of-the-box” -software. In dergelijke gevallen kan het zinvol zijn om een aangepaste softwareoplossing te maken om handmatige taken te automatiseren en verschillende systemen te integreren.