a

Webshop laten bouwen

Wij bouwen professionele webshops voor ambitieuze ondernemers die serieus aan de slag willen met hun business. Een professionele webshop is responsive, up to date, maximaal ingericht voor conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijk voor je doelgroep. Als E-commerce ondernemer wil je opvallen ten opzichte van je concurrenten en voldoen aan de nieuwste technische ontwikkelingen. Om te zorgen dat je webshop van al deze gemakken is voorzien is een kennispartner die met je meedenkt onmisbaar. De eenvoud en het gemak van online shoppen, gecombineerd met een unieke beleving, dat is wat wij creëren. Wil je een webshop laten bouwen? Dan moet je bij GoForward zijn.

 

Wij leren niet alleen jouw merk kennen, maar ook jouw klant. We leven ons volledig in in zijn wensen en gewoonten zodat we precies de juiste strategie weten te raken om jouw klant in beweging te krijgen. Zo helpen we jou de behoefte van een aankoop te creëren. Dat doen we met mooie, simpele, doordachte en overzichtelijke webshops waar je producten tastbaar worden.

De GoForward aanpak voor jouw nieuwe webshop

Jouw webshop heeft maar 1 doel: Zo veel mogelijk producten verkopen. De webshops die wij bouwen zijn hier volledig op ingericht. Wij dringen door in het leven van de bezoeker met de beste strategie, met een passend design, snelle technische oplossingen en uitgebreide optimalisatie tools. We koppelen financiële systemen, ERP-pakketten en nog veel meer. Wij bouwen jouw webshop met Woocommerce. Hiermee creeëren we mooie, simpele, doordachte en overzichtelijke webshops waar je producten tastbaar worden. Strak, simpel en conversieverhogend.

 

We luisteren naar de eindgebruiker bij het bouwen van een webshop om écht impact te maken. Voor jouw organisatie én voor jouw eindgebruikers.

a

Basic webshop

v.a. € 1.695,-

Wij bouwen een unieke webshop gevormd naar jou business in een van onze flexibele GRID designs.

Premium webshop

v.a. € 2.995,-

Wij ontwerpen een design op maat en implementeren dit in jouw razendsnelle Premium webshop.

SEO optimalisatie

€ 450,-

Optimaliseer je online zichtbaarheid en verhoog het aantal bezoekers op je site. Ga voor succes!