MANAGE ALL YOUR PROJECTS & TASKS

With Advanced Project Management Solution

 

 

Takenlijst, agenda, mijlpaal, privéberichten en discussiefuncties, alles in een enkele zelfstandige plug-in. Vergeet niet om de add-ons uit te checken voor meer opwindende functies.

Everything you need to Manage your Projects

 

Van organiseren, deadlining, taakprioritering, teamgebaseerde opdrachten, werk naar de minimale stukjes hakken en het werk gedaan krijgen met gedetailleerde voortgangsrapporten – Alles is mogelijk met WP Project Manager.

Al uw projecten en taken op uw eigen site

 

Maak zoveel projecten, taken en voeg zoveel gebruikers en klanten toe als u wilt. Werk de manier waarop u uw projecten en takenlijsten beheert volledig bij. Teamsamenwerking was nog nooit zo eenvoudig.

Rol voor elke gebruiker in elk project

 

U kunt gebruikersrollen bepalen voor elke gebruiker die aan dat project is gekoppeld tijdens het maken. En elk project wordt geleverd met aangepaste toegangsrechten. U kunt dus hun toegang definiëren via het tabblad Instellingen.

Ingebouwde mail Correspondentie

 

Communiceer via het geïntegreerde mailsysteem. E-mails zijn betrouwbaar en het maakt dingen gemakkelijk omdat geen lastige registraties voor de klanten vereist zijn.

Log Verschillende Activiteiten

 

Activiteitsregistratie registreert al uw interactie; van het maken van een contact tot de ontwikkelingsfasen die het doormaakt, de notities, de planningen, alles. Dit is een uitstekende manier om de servicegeschiedenis van een klant te controleren en observatie kan u zelfs in staat stellen toekomstige klanten beter te behandelen.

Ingebouwd communicatiesysteem met privacy

 

Stel een vraag op de taakpagina voor verduidelijking. Wil je iets privé bespreken? Vink het vakje “Privé” aan, niemand wordt op de hoogte gebracht behalve de toegewezen persoon. Wil je alle gebruikers op de hoogte stellen via e-mail? Vink gewoon het vakje naast hen aan.

Beheer toegang van uw team en klanten

 

Neem de leiding over elk project. Beheer elk deel van uw project en laat toe wie elk item kan maken en bekijken.

Privacy in Alles

 

Stel bericht, takenlijst, taken en mijlpalen in als privé, als u niet wilt dat ze worden weergegeven op bepaalde gebruikersniveaus.

Milestone Tracking

 

Maak mijlpalen die uw project nodig heeft. Wijs berichten, actielijsten en taken toe aan elke mijlpaal. Volg de voortgang, zie welke achterop raken.

Bekijk alle gedeelde bestanden op één pagina

 

Alle bestanden die u binnen een project deelt via berichten en discussies, zijn beschikbaar om te bekijken en te downloaden vanaf het tabblad Bestanden.

Activiteitentab – blijf op de hoogte van de voortgang

 

Iemand die een taak besprak, een nieuwe taak maakte of de klant via een bericht om een factuur heeft gevraagd – weet elke bit van de update in het project vanaf één enkele pagina.

Zie uw toegewezen taken

 

Beheer nu uw toegewezen taken vanaf een enkel scherm. Bekijk al uw voltooide, openstaande en huidige taken op één pagina. Dingen voor elkaar krijgen is veel gemakkelijker!

Vogelperspectief met kalender

 

Krijg projectoverzicht van de kalender. Bekijk uw projectoverzicht met gepaste, voltooide en toekomstige taken. Bekijk welke mijlpalen moeten worden ingevuld en wie verantwoordelijk is voor elk. Wijzig de vervaldatum met de sleepfunctie. Wijzig zelfs de begin- en einddatum door elke taak te verslepen.

Everything you need to Manage your Geavanceerde rapporten met insights

 

Krijg betere projectschattingen met automatische en voorwaartse rapporten voor achterstallige, voltooide taken, gebruikersactiviteiten, mijlpalen en alle projecten. Filter rapporten per project, taken, collega’s, tijd en nog veel meer!

Intuïtieve rapportage en filters

 

Genereer rapporten voor elke project en medewerker. Je kunt die rapporten ook filteren op tijd en collega’s.

Dagelijkse e-mailmelding

 

Onze dagelijkse digest-functie stuurt automatische e-mails naar alle gebruikers die op de hoogte zijn van de lopende en toekomstige taken.

Algemeen voortgangsverslag

 

Op de voortgangspagina worden de algemene acties van uw team op uw site weergegeven. Dat betekent dat u het hele scenario van uw bedrijf vanaf één pagina kunt kennen.

Ja, ik wil
in gesprek!

 

⇒ Ontvang vandaag nog reactie
⇒ 100% gratis & vrijblijvend