Wat is SEO zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de zoekresultaten van Google. Jij wilt door jouw doelgroep gevonden worden. Zodat je deze een geweldige ervaring kan bieden. En kan verleiden tot conversie. Maar weten zij jouw product of oplossing wel te vinden? En leidt de gebruikerservaring ook echt tot meer conversie? Door de optimalisatie van je website wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in zoekmachines.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een combinatie van onder andere content optimalisatie, linkbuilding en het optimaliseren van de websitetechniek. Hierdoor wordt de relevantie met belangrijke zoekwoorden vergroot en stijgt de positie van je website.

De GoForward aanpak voor SEO optimalisatie

Voor slechts € 450,- gaan we flink met je website aan de slag om deze beter vindbaar te maken. Dat doen we o.a. door je website te koppelen met Google Analytics, Google Search Console, het inrichten en koppelen van Google Mijn bedrijf en het optimaliseren van je meta-instellingen. Daarbij optimaliseren we ook nog eens de teksten op je homepage voor jouw belangrijkste trefwoord.

 

Om de vindbaarheid van je website enorm te vergroten, zorgen we er voor dat de techniek van je website klopt. De techniek vormt een soort bewegwijzering voor zoekmachines, waardoor een zoekmachine beter begrijpt waar je website over gaat. Hierdoor zal de zoekmachine jouw website eerder tonen bij een relevante zoekvraag. Wij sturen je doelgroep in jouw richting.

Basic website

€ 795,-

Wij bouwen een unieke website gevormd naar jou business in een van onze flexibele GRID designs.

E-commerce webshop

v.a. € 1.695,-

Wij ontwerpen een design op maat en implementeren dit in jouw razendsnelle Premium website.

SEO optimalisatie

€ 450,-

Optimaliseer je online zichtbaarheid en verhoog het aantal bezoekers op je site. Ga voor succes!