CRM

CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT STREAMLINED

 

 

Volg eenvoudig vragen op met leads, abonnees en klanten. Bouw langdurige relaties met deze feature-rijke CRM module geheel geintregeerd in de back-end van uw website!
Deze CRM module wordt aangedreven door een eenvoudige, slimme en zinvolle interface die het klantenrelatiebeheer een geheel nieuw gevoel geeft!

Smart Contact Management

 

 

Bouw duurzame relaties op met uw klanten, leads en abonnees. Het beheren van klanten is nu nog eenvoudiger!

Manage Users with Life State

 

Geef prioriteit aan gebruikers met ‘Life Stages’ om zo specifiek diensten te leveren. Reageren op contacten op basis van belangrijkheid en urgentie voor meer efficiëntie.

Note that Important Stuff

Herinneringen, informatie, opmerkingen, berichten en nog veel meer toevoegen in het gebruikersprofiel. Ze zijn als snelle alarmen, mijlpalen van uw voortgang en aanwijzingen die u waardevolle inzichten zullen opleveren.

Built-in Mail Communication

 

Maak uw correspondentie rechtstreeks vanuit het gebruikersprofiel via het geïntegreerde mailsysteem. U hoeft de schermen niet meer te wijzigen om met uw leads & clients te praten.

Log Different Activities

Opnemen van oproepen, vergaderingen, e-mails en sms die hebben plaatsgevonden. Voeg de datums en tijden toe en wijs deze toe aan medewerkers die erbij betrokken waren.

Schedule a Meeting or a Call

 

Bereid je team voor op het sluiten van de deal. Plan vergaderingen tussen uw klanten en vertegenwoordigers. Meldingen bij follow-ups met oproepen of e-mails.

Assign Tasks

Wijs taken snel toe aan uw CRM-Medewerkers vanuit het profiel van een gebruiker. Stileer de tekst zoals je wilt om belangrijke delen te markeren. Stel tijd en datums in als deadline.

Advanced Contact Filtering

 

Pin point de klant (en) waarnaar u op zoek bent. Gebruik zoeksegmenten om een groot aantal parameters en And / Or-voorwaarden te creëren. Filter ook alleen met levensfasen.

Filter with Saved Searches

Snelle ondersteuning bieden door opgeslagen zoeksegmenten te gebruiken. Nadat u een gecompliceerd filter hebt gemaakt, kunt u dezelfde resultaten weergeven zonder alles opnieuw te hoeven bouwen.

Manage Your B2B Users Too!

 

Behandel uw zakelijke klanten, partners en anderen net zo efficiënt als uw contacten. Maak bedrijfsprofielen & handel met meerdere vertegenwoordigers.

Personalize the way you Communicate

Registreer en observeer alle interacties: van het maken van een contact tot de ontwikkelingsfasen, tot notities en schema’s. Geweldige manier om de servicegeschiedenis van klanten te controleren en toekomstige klanten beter te behandelen.

Easy Reports for your analysis

 

Bekijk met CRM-rapporten het activiteiten-, klant- en groeirapport van uw klanten en zakelijke relaties. Gebruik filters om uw informatie in de juiste context te plaatsen en een beter begrip te krijgen.

Contact Groups for easy categorization

Wanneer u contacten hebt van verschillende bedrijven met dezelfde interesses of klanten van hetzelfde product uit verschillende regio’s, kunt u ze in een groep samenvoegen om uw dienstverlening daar op af te stemmen.

Ja, ik wil
in gesprek!

 

⇒ Ontvang vandaag nog reactie
⇒ 100% gratis & vrijblijvend