ACCOUNTING

ACCOUNTING FOR NON-ACCOUNTANTS

 

 

Het intuïtieve en interactieve systeem maakt het voor zelfs beginners mogelijk om soepel te begrijpen en te werken met balansen, debet-, krediet-, winst- en verliesrekeningen, kasstromen en meer.

Sales

 

Verkoop in contanten, credit of termijnen? Geen probleem! Accounting is flexibel genoeg om alle soorten verkooptransacties te accommoderen en alle verkoopgegevens die u invoert te berekenen.

Sales Transactions

 

Krijg het actuele scenario van alles, zoals totale openstaande en ontvangen bedragen, te hoge bedragen, gedeeltelijk & meer. Maak facturen of voer directe betalingen uit die zich dynamisch aanpassen aan de accounts van klanten.

Receive Payments

 

Het duurt maar een paar seconden om een betaling te ontvangen of te doen. Selecteer gewoon de klant en het account waar u hem wilt hebben. En het is klaar! U kunt betalingen in uw kas of spaarrekening doen.

Create Invoices

 

Krijg facturen die klaar zijn voor één druk en klaar voor verkoop. Wijzig betaalfacturen snel. Voeg meerdere accounts toe, voeg documenten toe, download als PDF of stuur een e-mail!

Track Expense Transactions

 

Net als bij verkooptransacties kunt u gemakkelijk elke onkostentransactie afhandelen, zoals het in contanten, op krediet of in termijnen kopen van goederen. Ons slimme team van ontwikkelaars heeft het voor u eenvoudiger gemaakt!

Expense Transactions

 

Houd een gedetailleerd overzicht van de uitgaven van uw bedrijf bij met de bijbehorende accounts en leveranciersprofielen. Een snel overzicht bovenaan geeft niet alleen de openstaande bedragen weer, maar ook de betalingen die u moet wissen.

Payment Voucher

 

Gebruik betalingsvouchers om rechtstreeks aan uw leveranciers te betalen met geld van uw bedrijfsbesparingen of kleine rekeningen. U kunt ook gedeeltelijk betalen. Voeg bestandsdocumenten toe aan elke voucher. Bedragen worden automatisch aangepast!

Vendor Credit

 

Soms is het niet mogelijk om een grote betaling te doen, maar met krediet te kopen of betalingen met installaties uit te voeren. Maak deze gecompliceerde transacties eenvoudig voor uw gebruikers met de crediteringsfunctie van leveranciers.

Preloaded Accounts for Speed

 

Met het voorgeladen schema van systeemaccounts kunt u journaalboekingen in een flits in het systeem intoetsen. Bekijk vermeldingen en acties die op één pagina zijn gemaakt. Het is ook mogelijk om zoveel aangepaste accounts te maken als u nodig heeft!

Synchronize Bank Account

 

Geen rommel meer! Houd uw kleine kas en bankrekening nog gesynchroniseerd met meer controle. U kunt geld tussen accounts ontvangen, uitgeven en zelfs overboeken.

Bank Accounts

 

Het bankbeheer van uw bedrijf staat nu onder uw controle. Beheer fondsen met een groter perspectief. U kunt saldi controleren met grafieken, betalingen uitvoeren of ontvangen en zelfs uw accountmanager vragen geld over te boeken naar andere accounts.

Transfer Money

 

Overdracht van saldo is een taak met één klik. Wijzigingen vinden real-time plaats. Versterk uw vermogen of los problemen bij bedrijfsaansprakelijkheid en eigen vermogen op door geld zo nodig direct op rekeningen te sparen.

Journal Entry for Real Accountants

 

Met de state-of-the-art en intuïtieve interface is het beheren van accounting nog nooit zo leuk geweest. Het journaalboekingsformulier is ook logisch, zodat u niet per vergissing opmerkingen indient. Het is ook perfect voor de beginner!

Real-Time Transactions

 

Zie de wijzigingen van kracht worden terwijl u ze in uw proefbalans maakt. Alle transacties zoals betalingen, facturen, saldooverdrachten worden onmiddellijk in het systeem bijgewerkt!

Ja, ik wil
in gesprek!

 

⇒ Ontvang vandaag nog reactie
⇒ 100% gratis & vrijblijvend