ONZE WERKWIJZE

WIJ GELOVEN IN EEN STEVIGE E-COMMERCE STRATEGIE EN DE KRACHTIGE COMBINATIE VAN DESIGN EN TECHNOLOGIE.

Sketching and design

Stap 1: Aanleveren van je teksten, foto's, producten en categorieen

Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, ontvang je een makkelijk aanleverdocument waarin je eenvoudig de producten en teksten voor je webshop kan invullen. Daarnaast vragen we in het document naar je socialmediapagina's, zodat we je webshop meteen kunnen linken aan je Facebook en Twitter. We leggen precies uit hoe je je productinformatie en teksten kan aanleveren.

Creative workspace

Stap 2: Wij bouwen de conceptversie

Nadat je je product- en categorie├źn hebt aangeleverd nemen we telefonisch contact met je op om het gewenste webshopdesign met je te bespreken. Samen met de websitebouwer neem je de designmogelijkheden door en bepaal je samen welk sfeer, kleur en uitstraling als uitgangspunt voor je nieuwe webshop wordt gebruikt. Daarbij kan je uiteraard aangeven wat voor soort foto's en kleuren je in de webshop wilt terugzien. Met de teksten, het logo en fotomateriaal en jouw input gaat de webbouwer vervolgens aan de slag om de webshop exact te bouwen zoals je voor ogen hebt.

Stap 3: Evaluatie, controleronde en ideal koppelen

Uiteraard wil je de webshop eerst goedkeuren voordat we hem voor je online zetten. Daarom ontvang je binnen twee weken een preview van je nieuwe webshop. Deze preview is een volledig werkende versie van je webshop. Je kan hiermee het complete design, de menustructuur en werking van de functionaliteiten zoals ideal, formulieren en het menu uitgebreid testen.

Designer at work

Stap 4: Live-gang definitieve webshop

Nadat we eventuele correcties op jouw verzoek hebben doorgevoerd en je hebt aangegeven 100% tevreden te zijn over het resultaat zetten we de webshop online. Hierbij koppelen we jouw (huidige) domeinnaam aan de nieuwe webshop en stellen we indien nodig (nieuwe) e-mailadressen voor je in. Geen zorgen. Alles wordt voor je verzorgd.